Még ezt is választhatod

Rotonda Inn Aparthotel
Szállás
Horvátország, Novigrad-Cittanova
50% kedvezmény
239800 Ft
119900 Ft


Adatfelvétel voucher váltásához

Egyszerre egy kóddal csak egy vouchert tud váltani!
Kollégáink a moderálás miatt csak hétköznap, munkaidőben küldenek vouchert!
Kupon kódja*:
Kupon tulajdonos vezetékneve*:
Kupon tulajdonos keresztneve*:
E-mail cím*:
Cím*:
Irsz.
Település
Utca
Házszám
Hotel neve*:
Fizetett összeg*:
Ft
Pontos összeg megadása szükséges!
Utas neve:
További utasok:
Telefonszáma*:

Egykonti FLEX (1990 Ft)
Visszatérítés utalványra:
Legkésőbb a szállás foglalási időpontját megelőző 20. napon, 1990 Ft törlési díj ellenében módosíthatja egy másik utazási időpontra a csomagban szereplő felhasználási időn belül.
* További részletek az ÁSZF ide vonatkozó bekezdésében.

Egykonti FLEX EXTRA (2990 Ft)
Visszatérítés bankszámlaszámra:
Legkésőbb a szállás foglalási időpontját megelőző 7. napon, 2990 Ft törlési díj ellenében módosíthatja egy másik utazási időpontra a csomagban szereplő felhasználási időn belül.
* További részletek az ÁSZF ide vonatkozó bekezdésében.

Mielőtt az "Elküld" gombra kattint, kérem ellenőrizze az adatait!
Kérem olvassa el a szerződési feltételeket és az adatkezelésre vonatkozó tájékoztatót!

Elolvastam és elfogadom a szerződési feltételeket (megtekintés)


  

Tisztelt Ügyfelünk!
FONTOS! Kitöltés előtt elolvasni szíveskedjen!Köszönjük, hogy minket választott, az alábbiakban röviden leírjuk a lépéseket a Vouchere a továbbiakban Utalvány kézhezvételéhez.
Rendszerünk automata és 99,9%-ban tökéletes, de sajnos akadnak néha műszaki problémák ezért, amennyiben a bónusz, kupon, vásárlási azonosító kódját megadja helyesen(betű és szám kombinációk sorozata, a kuponon található) és az email címére is odafigyelt, akkor az adatok beküldését követően, Önnek a megadott email címre meg kell, hogy érkezzen az Ön által megadott adatok alapján a VOUCHER Utalvány.
Az utalványt mindenképpen kötelező magával vinnie a szállás elfoglalása céljából !

Voucher utalvány nélkül a szolgáltatásokat nem tudja igénybe venni a partnereinknél! A szolgáltatónál, szállodánál, kizárólag Egy-kontinens Voucher Utalvánnyal lehet foglalni és jelentkezni, mint érvényes készpénzt helyettesítő fizető eszközzel!
Ha esetleg nincs lehetősége nyomtatni, akkor kérem jelezze munkaidőben kollegáinknak a következő telefonszámon:
06 20 778 58 52 vagy 06 1 201 10 57 automata rendszer: 1-es gomb: foglalás, érdeklődés, észrevételek; 4-es gomb: automata segítség
Hétfő: 10:00-18:00
Kedd-Csütörtök: 10:00-16:00
Péntek:10:00-15:00 óráig.


VOUCHER Utalványra VÁLTÁS LÉPÉSEI:
- olvassa el figyelmesen a szerződési feltételeket!
- töltse ki az adatlapot a beviteli mező szerint, itt csak valós adatokat adhat meg!
- első lépésként a weboldalunkon vagy partneroldalunkon kapott Kupon jobb felső sarkában lévő sorszámot kell megadnia!
- a Kupontulajdonos mezőbe a kuponon szereplő személy nevét kell megadni
- a következő lépésben az EMAIL-címét kell megadnia, ahova a vouchert szeretné megkapni
- a Hotel neve mezőbe a kuponon lévő szálloda nevet kell megadni (a rendszer automatikusan felkínálja a legpontosabb egyezést)
- a Fizetett összeg mezőbe az Ön által fizetett kedvezményes árat kell megadni, ami a kuponon is szerepel
- az Utas mezőbe az utazni kívánó adatait vagy a megajándékozni kívánt adatait kell megadnia
- ha elfogadja a SZERZŐDÉSI FELTÉTELEINKET, jelölje meg az üres négyzetet és kattintson az elküld gombra
- a megadott email címre megérkezett VOUCHER Utalványt kinyomtatni szíveskedjen
- a VOUCHER Utalványon szereplő szállodai elérhetőségeken kell a szállásfoglalást intéznie, mint egyéni utazó
- amennyiben segítségre van szüksége a szállásfoglalással kapcsolatban kollégáinktól kérhet segítséget munkaidőben

ADATKEZELÉS:
Információ nélkül nem tudunk Önnek segíteni a tökéletes utazás, szállás lefoglalásában. Ezért mikor szolgáltatásainkat használja, szükségünk van bizonyos információkra. Ezek általában elég alapvetőek – a neve, a kapcsolattartási adatok, az utastársak nevei. A fizetésre vonatkozó adatokat nem oldalunk kezeli, ebben a SIMPLE nevű szolgáltató partnerünk áll rendelkezésünkre. A bankkártyás fizetések esetén egy nagyon biztoságos „SSL“ oldalra írányitjuk az ügyfeleinket , ahol cégünktől a megvásárolni kívánt csomag adatait kapja meg a banki felület és a kapcsolat itt be is fejeződik. A sikeres bankkártyás vásárlás után Ön kérheti , hogy a banki felület írányitsa vissza oldalunkra , ebben az esetben sem kerül semmilyen fizetéssel kapcsolatos információ birtokába cégünk. A szállásfoglalással kapcsolatos információ gyüjtése kizárólag a sikeres utazása , szállásfoglalás lebonyolítása céljából kérjük el, és azt harmadik félnek ( szolgáltatást bíztositó cégnek) adjuk tovább abban az esetben , ha azt igényli a parter. Kollégáink az Ön adatait csak a VOUCHER kiállítása ( utazási utalvány ) céljából kezelik, addig, amíg a Vouchert az Ön nevére ki nem állították. Az utazás és szállásfoglalás egy speciális terület, így elengedhetetlen , hogy az Ön vagy Önök adatai ne kelljen megadni az utazása vagy szállásfoglalása sikeres lebonyolítása céljából, másrészt a Voucher, amivel utazik egy készpénzt helzettesítő eszköz, amely egyen értékü az Ön által megfizetett összeggel , így egy szigorú sorszámmal ellátott dokumentum , ami ebben az esetben név nélkül érvénytelen, független a valós felhasználó kilététől. Ez a rész szomorú, de sajnos elengedhetetlen: ha Ön nem ért egyet az Adatvédelmi irányelveinkkel, kérjük, ne használja szolgáltatásainkat. Ha Ön elfogadja az Adatvédelmi irányelveket, már készen is áll rá, hogy rajtunk keresztül lefoglalja a következő szállását.

NE FELEDJE!
Amennyiben gyermeket is kíván a pihenésre magával vinni akkor azt a szállás foglalásánál jelezni szíveskedjen a recepción, vagy amennyiben kollégánk segítségét kérte a foglaláshoz, abban az esetben a kollégánknak is jelezze!
A gyermek árak az akciós hirdetményben feltüntetésre kerültek és a foglalást követően a szállodában kell azt készpénzben megfizetni* (egyes esetekben a felárakat nem a szálláson, hanem utazás előtt az Egy-Kontinens részére kell megfizetni – ahogy a hirdetmény tartalmazza)! Lehetséges, hogy a gyermekek elhelyezése miatt más szobatípust kell választani, amely esetleges felárakkal járhat. Amennyiben SZÉP-kártyával rendelkezik és a szálloda elfogadóhely, abban az esetben a szálloda szabályzatának megfelelően a teljes árú szolgáltatásokat vagy esetleges hosszabbításokat a helyszínen rendezheti a saját nevére szóló érvényes SZÉP-kártyával.

FONTOS:
Kuponkód formátum: A bónuszon vagy kuponon a vásárlási azonosító vagy kuponkód mindíg a vásárlási igazoláson magán a KUPONON található! (Példa: ABCDE1234564 ) A kuponok számjegye, kupononként eltérő!


Egykonti FLEX csomag:
Legkésőbb a szállás foglalási időpontját megelőző 20. napon, 1990 Ft törlési díj ellenében módosíthatja egy másik utazási időpontra a csomagban szereplő felhasználási időn belül.

Egykonti FLEX EXTRA csomag:
Legkésőbb a szállás foglalási időpontját megelőző 7. napon, 2990 Ft törlési díj ellenében módosíthatja egy másik utazási időpontra a csomagban szereplő felhasználási időn belül.

LEMONDÁSI FELTÉTELEK:
A szállásfoglalásnál megadott érkezési időpont NEM lemondható! és NEM módosítható! Megnem-jelenés esetén 100% kötbért számol fel a szálloda! Ezen feltételeket a szerződési feltételekkel együtt a voucherre váltással tudomásul veszi és elfogadja a Kupontulajdonos vagy az Utas/Utazó!
Amennyiben a vásárló, kupontulajdonos érvényes foglalással és Voucher utalvánnyal rendelkezik, de a Cégünktől vagy partnercégünktől bármilyen oknál fogva a szolgáltatás árának visszautalását kéri a vásárlástól számított 14 napon belül és ezt az Egy-kontinensnél és az Utalványon lévő szállodánál nem jelzi, akkor a vásárló jóváhagyólag elfogadja, hogy az Egy-kontinens 100% kötbért számlázzon ki a vásárló felé!

SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK:

A VOUCHER Utalvány készpénzt helyettesítő fizető eszköz, amely fedezetül szolgál az Utas számára, hogy az általa megvásárolt szolgáltatás ellenértékét az Egy-kontinens Kft., mint a VOUCHER Utalvány kiállítója a szolgáltatóval kötött szerződése alapján a szolgáltatónak teljesítette.
A szolgáltatás megvásárlását követően a vásárlónak 14 napja áll rendelkezésére, hogy az internetes vásárlását visszamondja, amennyiben a vásárlást követően 14 napon belül Voucher Utalvánnyal rendelkezik és/vagy szolgáltatást is lefoglalta a szolgáltatónál a visszamondás nem lehetséges!
Az utalvány tulajdonosa a szerződési feltételek elfogadásával, hozzájárul, hogy az Egy-kontinens a megvásárolt szolgáltatásról és annak pontos részleteiről email-t küldjön a megadott elérhetőségére, továbbá az utazással és szolgáltatásokkal kapcsolatos információit megossza harmadik féllel* (*szállást szolgáltató, üzemeltető). Az utalvány tulajdonosa elfogadja, hogy Cégcsoportunk tájékoztató leveleket küldjön, melyben az aktuális szolgáltatások, kedvezmények kerülnek feltüntetésre. Amennyiben Önt nem érdekli ezen levelek tartalma, akkor a levélben feltüntetett linken leíratkozhat. Az Egy-kontinens Kft. kizárólag a VOUCHER Utalvány kiállításáért felel, a szállodai szolgáltatást nem az Egy-kontinens Kft. biztosítja, ezért a szállással, foglalással,utazással kapcsolatban felelősségre nem vonható, számlaadási kötelezettsége nincs a VOUCHER Utalvány tulajdonosa felé. A Voucher tulajdonos a szolgáltatást nyújtó jogi személytől kérheti a szolgáltatás teljesítését követően a számlát. Az Egy-kontinens Kft., mint a VOUCHER Utalvány kiállítója, semmilyen felelősséget nem vállal a szálloda szolgáltatásaiért, annak minőségéért, hitelességéért és nincs hatással a szálloda házirendjére. A VOUCHER Utalvány nem tartalmaz biztosításokat és idegenforgalmi adót. Az Egy-kontinens Kft. a szállodával, mint szolgáltatóval történt szerződése alapján a csomag reklámozásában jár el, minden más esetben a szálloda felelős. Pénzvisszafizetési igénye kizárólag a szállodával szemben érvényesíthető az adott ország hatályos jogszabályában meghatározott feltételek alapján, kizárólag viszmajor esetén!A Szerződési feltételek elfogadásával egyben, elfogadja cégünk Adatvédelmi irányelveit is.

INFORMÁCIÓ TOVÁBBÍTÁS, HÍRLEVÉL:
Cégünk nem továbbit információt semmilyen reklámcégnek, sem más partnernek, annak érdekében, hogy Önnek milyen vásárlási szokásai vannak. Nem használunk COOKIE-kat a böngészési élményének javítására, mi kizárólag csak az Ön(Önök) tájékoztatása érdekében küldünk Hírleveleket, amelyről bármikor egyszerüen leíratkozhat.