Gasthof Klammer

Szabad helyek


Gasthof Klammer - Kremsbrücke

9862 Kremsbrücke, Kremsbrücke 7
  A grillezővel, terasszal és napozóterasszal rendelkező Klammer Gasthof szálláshely Karintiában, Sankt Nikolai településén található, 48 km-re Schladming városától. A szálláshelyen bár is működik. Az egész szálláshelyen ingyenes Wi-Fi, a helyszínen pedig díjmentes parkolási lehetőség biztosított.
  Minden szoba TV-vel felszerelt. A szobákhoz saját fürdőszoba tartozik káddal vagy zuhanyzóval, valamint ingyenes piperecikkekkel és hajszárítóval.
  A szálláshelyen közös társalgó vehető igénybe. A környéken többek között síelésre és kerékpározásra is lehetőség nyílik. Obertauern 32 km-re, Flachau pedig 46 km-re található. A legközelebbi repülőtér Klagenfurt repülőtere, mely 64 km-re fekszik.
  Síterepek: 10km-re Innerkrems síterep Karintia: Stájerország és Salzburg tartomány találkozásánál fekszik. Pályáin edzenek a világkupa versenyek legjobbjai is, és magyar vonatkozású versenyeket is szoktak itt rendezni. Innerkrems 36 km-es pályarendszerrel büszkélkedhet, melyeknek a 65%-a hóágyúzott. Ami a felvonókat illeti, hat húzólift - ebből kettő gyermeklift - és két üléses működik a terepen (egy duplaszékes és egy négyes). A síterep igazi paradicsom az adrenalinfüggőknek: funpark és freeride zóna is található a terepen. Hetente egyszer, csütörtökönként éjszakai síelésre is van lehetőség kivilágított pályán - min. 2 napra érvényes síbérlet vásárlása esetén nem kell külön fizetni érte! Ezen kívül a sípályá Kremsbrücke felőli szélén található egy szintén kivilágított szánkópálya; a közelben 2 jégpálya és számos sífutó pálya is működik.
  Katschberg – Aineck: A Karintia és Salzburg tartomány határán fekvő síterület ragyogó lehetőségeket nyújt a különböző sporttevékenységekhez. A 70 km-es pályarendszer 16 felvonót foglal magába. Németül Schischaukel azaz síhinta (sízés egyik hegyről a másikra és vissza) rendszer nyújt különleges élvezetet a hosszú lesiklásokat kedvelőknek. A havat nem csak a magasság, hanem a hóágyúk is garantálják, hiszen a szépen rendben tartott pályák 100%-a hóágyúzható. Az utóbbi években új négy-, hat- és nyolcszemélyes ülőfelvonókat helyeztek üzembe. Akik a salzburgi oldalról közelítik meg a hegyet, megspórolnak egy jókora szerpentint, amit Karintia felől meg kéne mászniuk. A lungaui St. Margarethenből minden gond nélkül elérhető és sízhető az egész pályarendszer - itt viszont a völgyből induló kétüléses liftnél nagy valószínűséggel számolni kell némi sorban állással.

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés: