Borgo I Tre Baroni ****

Szabad helyek


Resort I Tre Baroni **** - Toszkána

52014 Toscana, Via di Camaldoli 52.
  A Resort I Tre Baroni Olaszország Arezzo térségének egyik legbarátságosabb és legpatinásabb szálláshelye. A Casentino Erdő körüli Nemzeti Parkban helyezkedik el, ahol a természetet tiszteletben tartva stílusos szálláslehetőséget kínál. Nagyon közel található a 100 éves Camaldoli Kolostor, mely a világörökség részét képezi. A létesítmény a Baroni család tulajdonában van, akik vendégszerető és családias légkörrel várják az ide utazókat.
  Nyáron lehetőség nyílik az étterem terasz részén étkezni, ahonnan pompás kilátás nyílik Casentino hegyeire. A szálloda saját boros pincével is rendelkezik, ahonnan kiváló minőségű Toszkán borokkal kedveskednek a vendégeknek. A szálloda étterme egy kényelmes és stílusos teremben található, ahol kellemes zeneszó és lobogó kandallótűz mellett fogyaszthatjuk el az ételeket.
  Az épület 4 emeletes. Összesen 24 lakóegységgel rendelkezik, melyeket nagy gonddal és odafigyeléssel rendeztek be. 5 darab Spa Suit lakosztályt is igénybe lehet venni, ahol a szobához egy külön wellness rész tartozik, így tudják a legnagyobb nyugalmat boztosítani.
  A szobákban megtalálható minden, ami a modern kori kényelemhez szükséges, mint: műholdas Tv, minibár, széf, telefon, hajszárító és wifi internet hozzáférés.
  Az újonnan épült és folyamatosan fejlődő szálloda ötvözi a Toszkánára jellemző elegáns építészetet, a jellegzetes terrakotta padlókat, antik fából készült bútorokat, régi nyomatokat és antik tárgyakat.

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés:
Nümbring Júlia
5 pont
Most jöttünk vissza és igazán szép emlékeket örzünk a tavaszi pihenésünkről. A szálloda tényleg csodás , minden túlzás nélkül mondhatom.Csak ajánlani tudom
Ágnes Koltay
5 pont
Csodás környezet, kiváló kiszolgálás, nagyon jó ár , tiszta szobák, a vacsora fenomenális volt , köszönjük az Egy-kontinensnek.
Ferenc
5 pont
Tavaly voltunk ebben a szép igazán autentikus hotelben és fantasztikus élményt nyújtott. Az étterem fantasztikus a táj gyönyörű, csak ajánlani tudom