Adatfelvétel voucher váltásához


Egyszerre egy kóddal csak egy vouchert tud váltani!
Kollégáink a moderálás miatt csak hétköznap, munkaidőben küldenek vouchert!
Kupon kódja*:
Kupon tulajdonos neve*:
E-mail cím*:
Hotel neve*:
Fizetett összeg*:
Ft
Fontos! Pontos összeg megadása szükséges.
Utas neve:
További utasok:
Cím *:

Irsz.

Település

Utca

Házszám
Telefonszáma*:

Mielőtt az "Elküld" gombra kattint, kérem ellenőrizze az adatait!

Elolvastam és elfogadom a szerződési feltételeket (megtekintés).


  


Tisztelt Ügyfelünk!
FONTOS! Kitöltés előtt elolvasni szíveskedjen!Köszönjük, hogy minket választott, az alábbiakban röviden leírjuk a lépéseket a Vouchere a továbbiakban Utalvány kézhezvételéhez.
Rendszerünk automata és 99,9%-ban tökéletes, de sajnos akadnak néha műszaki problémák ezért, amennyiben a bónusz, kupon, vásárlási azonosító kódját megadja helyesen(betű és szám kombinációk sorozata, a kuponon található) és az email címére is odafigyelt, akkor az adatok beküldését követően, Önnek a megadott email címre meg kell, hogy érkezzen az Ön által megadott adatok alapján a VOUCHER Utalvány.
Az utalványt mindenképpen kötelező magával vinnie a szállás elfoglalása céljából !

A szolgáltatónál, szállodánál, kizárólag Egy-kontinens Voucher Utalvánnyal lehet foglalni és jelentkezni, mint érvényes készpénzt helyettesítő fizető eszközzel!
Ha esetleg nincs lehetősége nyomtatni, akkor kérem jelezze munkaidőben kollegáinknak a következő telefonszámon:
06 20 778 58 52 vagy 06 1 201 10 57 automata rendszer : 1-es gomb: foglalás, érdeklődés , észrevételek; 4-es gomb: automata segítség
Hétfő: 10:00-18:00
Kedd-Csütörtök: 10:00-16:00
Péntek:10:00-15:00 óráig.


VOUCHER Utalványra VÁLTÁS LÉPÉSEI:
- olvassa el figyelmesen a szerződési feltételeket!
- töltse ki az adatlapot a beviteli mező szerint, itt csak valós adatokat adhat meg!
- első lépésként a weboldalunkon vagy partneroldalunkon kapott Kupon jobb felső sarkában lévő sorszámot kell megadnia!
- a Kupontulajdonos mezőbe a kuponon szereplő személy nevét kell megadni
- a következő lépésben az EMAIL-címét kell megadnia, ahova a vouchert szeretné megkapni
- a Hotel neve mezőbe a kuponon lévő szálloda nevet kell megadni (a rendszer automatikusan felkínálja a legpontosabb egyezést)
- a Fizetett öszeg mezőbe az Ön által fizetett kedvezményes árat kell megadni, ami a kuponon is szerepel
- az Utas mezőbe az utazni kívánó adatait vagy a megajándékozni kívánt adatait kell megadnia
- ha elfogadja a feltételeket jelölje meg az üres négyzetet és kattintson az elküld gombra
- a megadott email címre megérkezett VOUCHER Utalványt kinyomtatni szíveskedjen
- a VOUCHER Utalványon szereplő szállodai elérhetőségeken kell a szállásfoglalást intéznie, mint egyéni utazó
- amennyiben segítségre van szüksége a szállásfoglalással kapcsolatban kollégáinktól kérhet segítséget munkaidőben

NE FELEDJE ! Amennyiben gyermeket is kíván a pihenésre magával vinni akkor azt a szállás foglalásánál jelezni szíveskedjen a recepción.
A gyermek árak az akciós hirdetményben feltüntetésre kerültek és a foglalást követően a szállodában kell azt készpénzben megfizetni! Lehetséges, hogy a gyermekek elhelyezése miatt más szobatípust kell választani, amely esetleges felárakkal járhat. Amennyiben SZÉP-kártyával rendelkezik és a szálloda elfogadóhely, abban az esetben a szálloda szabályzatának megfelelően a teljes árú szolgáltatásokat vagy esetleges hosszabbításokat a helyszínen rendezheti a saját nevére szóló érvényes SZÉP-kártyával.

FONTOS:
Kuponkód formátum: A bónuszon vagy kuponon a vásárlási azonosító vagy kuponkód mindíg a vásárlási igazoláson magán a KUPONON található! (Példa: ABCDE1234564 ) A kuponok számjegye, kupononként eltérő!

LEMONDÁSI FELTÉTELEK:
A szállásfoglalásnál megadott érkezési időpont NEM lemondható! Módosítani kizárólag az érkezés dátuma előtt 20 munkanappal lehetséges. Megnem-jelenés esetén 100% kötbért számol fel a szálloda! Ezen feltételeket a szerződési feltételekkel együtt a voucherre váltással tudomásul veszi és elfogadja a Kupontulajdonos vagy az Utas/Utazó!
Amennyiben a vásárló,kupontulajdonos érvényes foglalással és Voucher utalvánnyal rendelkezik, de a Cégünktől vagy partnercégünktől bármilyen oknál fogva a szolgáltatás árának visszautalását kéri a vásárlástól számított 14 napon belül és ezt az Egy-kontinensnél és az Utalványon lévő szállodánál nem jelzi, akkor a vásárló jóváhagyólag elfogadja,hogy az Egy-kontinens 100% kötbért számlázzon ki a vásárló felé!

SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK:

A VOUCHER Utalvány készpénzt helyettesítő fizető eszköz, amely fedezetül szolgál az Utas számára, hogy az általa megvásárolt szolgáltatás ellenértékét az Egy-kontinens Kft., mint a VOUCHER Utalvány kiállítója a szolgáltatóval kötött szerződése alapján a szolgáltatónak teljesítette.
A szolgáltatás megvásárlását követően a vásárlónak 14 napja áll rendelkezésére, hogy az internetes vásárlását visszamondja, amennyiben a vásárlást követően 14 napon belül Voucher Utalvánnyal rendelkezik és/vagy szolgáltatást is lefoglalta a szolgáltatónál a visszamondás nem lehetséges!
Az Egy-kontinens Kft. kizárólag a VOUCHER Utalvány kiállításáért felel, a szállodai szolgáltatást nem az Egy-kontinens Kft. biztosítja, ezért a szállással, foglalással,utazással kapcsolatban felelősségre nem vonható, számlaadási kötelezettsége nincs a VOUCHER Utalvány tulajdonosa felé. A Voucher tulajdonos a szolgáltatást nyújtó jogi személytől kérheti a szolgáltatás teljesítését követően a számlát. Az Egy-kontinens Kft., mint a VOUCHER Utalvány kiállítója, semmilyen felelősséget nem vállal a szálloda szolgáltatásaiért, annak minőségéért, hitelességéért és nincs hatással a szálloda házirendjére. A VOUCHER Utalvány nem tartalmaz biztosításokat és idegenforgalmi adót. Az Egy-kontinens Kft. a szállodával, mint szolgáltatóval történt szerződése alapján a csomag reklámozásában jár el, minden más esetben a szálloda felelős. Pénzvisszafizetési igénye kizárólag a szállodával szemben érvényesíthető az adott ország hatályos jogszabályában meghatározott feltételek alapján, kizárólag viszmajor esetén!